Beställ produkter
Huvudsida

När kan du behandla med homeopati ?

Homeopatin är ett skonsamt alternativ eller komplement till den vanliga veterinärmedicinen

 

Homeopatin är ett bra alternativ och komplement till den traditionella veterinärmedicinen. Homeopatin kan vara till stor hjälp vid akuta sjukdomar såväl som kroniska tillstånd. Vid rehabilitering efter sjukdom samt i förebyggande hälsovård

Även vid mera diffusa sjukdomsbilder såsom hyperaktivitet, deppression,problem med hud päls eller mage.

 

       

Även för att höja immunförsvaret och minska mottagligheten för infektioner och tillstånd av värk, har homeopatin visat sig verkningsfull.

Emotionell problematik såsom sorgearbete, rädslor, trauman och förändringar i livet är också behandlingsbaraoch ofta med goda resultat. Beroende av sjukdomens art, intensitet och varaktighet kan tillfrisknandet ta olika lång tid.

Den homeopatiska metoden för läkning och tillfrisknande är skonsam och utan biverkningar förbåde människa och djur. Homeopatins målsättning är individens hälsa i helhet men jag tvekar aldrig att rekommendera veterinärvård då jag anser det nödvändigt.

 

Metoden är ekologisk  

Vilket innebär att EU har givit direktiv att ekologiska besättningar i livsmedelsproduktion i första hand skall behandlas med med homeopatiska läkemedel och fytoterapi (örter)Du har möjlighet att ge dina djur samma förmån genom homeopatisk behandling.Vänd dig med förtroende till en homeopat vid frågor om ditt djurs hälsa.

Jag ser fram emot att få stå till tjänst.                     

 Tipsa en vän
Information om företagetWebbplatskarta