Beställ produkter
Huvudsida

Lite om min utbildning

Diplomerad Djurhomeopat - Klassisk homeopati

Min examen som Diplomerad Djurhomepat tog jag vid Arcanumskolan Göteborg/Brastad efter två års studier. Utbildningen omfattat grundläggande veterinärmedicin, anatomi, fysiologi, och patologi för fäljande djurslag; hund, katt,, häst, ko, får, get, och gris. På min mottagning idag behandlar jag i huvudsak hund och katt.

Undervisningen i homeopati innefattar såväl homeopatisk teori som filosofi och omfattande studier i materia medica (läkemedelslära). Vi har under studietiden fått förmånen att lyssna och ta del av många internationella föreläsares erfarenheter och patientfall.

Under andra året varvades studierna med praktikfall både under studietid och fritid, men alltid med stöd

 av en erfaren handledare.

För att komplettera min utbildning har jag deltagit i två steg av fyra i hundmassage hos Axelsons Animal Massage School.

Jag har även en grundläggande utbildning i irisdiagnostik på människa. genom IIPA International Iridology Practitioners Association genom Ellen Tart Jensen från Bernad Jensen International, USA.

Jag har senad många år ett stort intresse för örter och läkeväxter och jag är nu under utbildning till örtterapeut. Utbildningen ges av Inspira, det gröna apoteket, Marie-Louise Eklöf. Till försäljning på min mottagning samt mässor finns torkade svenska läkeväxter. Inom kort kommer jag att ha försäljning genom min webbutik.

På hemmaplan har jag alltid umgåtts med djur och värderar dem högt. Jag har under årens lopp haft hundar, katter, kaniner och andra djur som velat tillbringa sina liv tillsammans med mig och min familj.

Just nu delar jag mitt liv med två Kleiner Munsterländer, Sarri och Millan.Tipsa en vän
Information om företagetWebbplatskarta